Samarbetspartners

Tove Alexandersson

Advokatfirman är exklusiv juridisk rådgivare till Tove Alexandersson. Tove Alexandersson är obestridligt en av Sveriges bästa atleter med otaliga medaljer och framgångar såväl nationellt som internationellt. Inom orienteringen har Tove Alexandersson bland annat vunnit 10 guld, 8 silver och 3 brons i Senior-VM, 6 totalsegrar i Världscupen, 4 guld, 2 silver och 2 brons i Senior-EM, 32 guld, 4 silver och 1 brons i Senior-SM. Därutöver har Tove Alexandersson vunnit O-ringen 12 gånger. Tove Alexandersson har 2019 tilldelats Jerringpriset, Svenska Dagbladets guldmedalj samt utsetts till årets bästa kvinnliga idrottare. Tove Alexandersson är professionell, snabb, klok och ett föredöme för alla idrottare världen över. Därför är Tove Alexandersson också en utmärkt ambassadör för advokatfirman.

Följ Tove Alexandersson på nätet:

Alexandra Edebo

Advokatfirman är stolt exklusiv juridisk rådgivare och samarbetspartner till Alexandra Edebo. Alexandra Edebo tillhör den absoluta världseliten inom skicross och hon tävlar på världscupnivå med skidlandslaget. Siktet är givetvis redan inställt mot Vinter-OS 2022. Alexandra Edebo är med sin professionalism och vinnarskalle en utmärkt ambassadör för advokatfirman.

Följ Alexandra Edebo på nätet:

UF Dalarna

Advokaterna Bergh & Staaf har i flera år valt att sponsra Ung Företagsamhet i Dalarna. Förutom den ekonomiska ersättningen bidrar vi också med juridiska tips och råd, agerar jury i Dalamästerskapen, skriver krönikor, spelar in undervisningsfilmer samt i övrigt agerar bollplank med de unga entreprenörerna och dess handledare.
För oss är det en självklar satsning att bidraga till Dalarnas utveckling och tillväxt.

Följ Ung Företagsamhet i Dalarna på nätet:

SCANDINAVIAN HOCKEY CONSULTING

Advokatfirman är exklusiv juridisk rådgivare till Scandinavian Hockey Consulting (SHC), SICO-licensierad agent med flerårig erfarenhet av rådgivning till ishockeyspelare på elitnivå. SHC företräder Roy Sports Group och Scandinavian Hockey Consulting AB. Advokatfirman biträder SHC med klienter i avtalsfrågor, tvistelösning samt disciplinförfaranden med mera.

Följ Scandinavian Hockey Consulting på nätet:

ZEHRA MILLI

Advokatfirman är exklusiv juridisk rådgivare till Zehra Milli. Zehra Milli är sannolikt Sveriges mest spännande boxartalang på damsidan. Zehra Milli har vunnit SM-guld i Diplomboxning och hon är utsedd av Svenska Boxningsförbundet till Årets boxare ungdom Dam både 2018 och 2019. Zehra Milli är aktuell för såväl EM som VM och hon har siktet inställt mot OS. Zehra Milli är professionell, slagkraftig och klok. Därför är Zehra Milli också en utmärkt ambassadör för advokatfirman.

Följ Zehra Milli på nätet:

Advokaterna Bergh & Staaf har en lång och gedigen erfarenhet av skadereglering och i synnerhet sådan reglering där den skadade drabbats av nackskada.
I syfte att hjälpa den skadade i denna komplexa situation har vi sedan många år tillbaka ett mycket gott och effektivt samarbete med Nackskadeförbundet. Genom vårt samarbete tillser vid att den skadade får snabb och i regel helt kostnadsfri hjälp med att få ut rätt ersättning från sitt försäkringsbolag.

Följ Nackskadeförbundet på nätet:

Ingå i vårt nätverk?

Advokaterna Bergh & Staaf arbetar aktivt med ett nätverk av duktiga specialister som revisorer, fastighetsmäklare, jägmästare, läkare m. fl. Vår uppfattning är att det moderna samhället ställer krav på olika yrkeskategorier att samverka för våra klienters bästa. Om du är intresserad av att ingå i vårt nätverk så tveka inte att kontakta advokat Mats Bergh.

Mats Bergh

Advokat & Delägare

Arbetar huvudsakligen med