ADVOKATERNA BERGH & STAAF SÖKER NYA MEDARBETARE

Advokaterna Bergh & Staaf bedriver advokatverksamhet i norra Svealand och sydöstra Norrland. Firman befinner sig i ett expansivt skede och behöver nya trevliga medarbetare till vår verksamhet. För alla tjänster gäller att vi söker dig som är utåtriktad, socialt kompetent och har en aktiv livsstil. Vi är idag en välfungerande och trevlig arbetsplats varför dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Tillträde efter sommaren 2019.

Vi utlyser följande tjänster.

 

  1. ADMINISTRATÖR

Inledningsvis en deltidstjänst enligt överenskommelse.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt engelska i tal. Ytterligare språkkunskap är meriterande. Du har tydlig datorvana och relevant arbetslivserfarenhet. Du är ansvarstagande, noggrann och flexibel.

 

  1. ERFAREN JURIST

Hel- eller deltid enligt överenskommelse.

Du har tydlig processvana och vi tror att du idag arbetar som advokat, domare, genomgår domarutbildning eller arbetar som jurist med kvalificerade civilrättsliga juridiska arbetsuppgifter. Vi söker i första hand dig som har tydlig erfarenhet av civilrätt, särskilt affärs-, entreprenad-, fastighets-, och eller arvsrätt. Vi ser inga hinder mot att du som ett led i avtrappning inför pensionering fullgör tjänsten.

 

  1. JURIST

Hel- eller deltid enligt överenskommelse.

Vi söker i första hand men inte uteslutande dig som har notarieutbildning eller annan liknande arbetslivserfarenhet, t.ex. några år på advokatbyrå, bank eller affärsdrivande verksamhet.

 

Huvudsaklig placering enligt följande. Administratör, placering i första hand i Mora. Juristtjänsterna, arbete minst 3 dagar i veckan vid firmans kontor i Mora och Borlänge. Provanställning tillämpas.

Sedvanliga ansökningshandlingar med löneanspråk och cv, vilka också skall utvisa din lokala förankring, emotses senast 190529 på e-post lev@berghochstaaf.se.

Förfrågningar om den administrativa tjänsten besvaras av chefsadministratör EvaLena Ekblom, 0250-619 300, lev@berghochstaaf.se

Förfrågningar om juristtjänsterna besvaras av advokat Lina Staaf Stigsson, 0250-619 301, lss@berghochstaaf.se, eller advokat Mats Bergh, 0250-619 303, mbe@berghochstaaf.se.

2019-05-08T09:04:58+00:00 2019-05-06|